Homepage
Bestuur
Gastenboek
2015
2014
Programma
Wie deed mee?
dag1
dag2
dag3
2013
2012
2011
2010

SOK pagina voor 2014. Dit jaar is het thema Leger Basis Oaffere.

SOK Huttenbouw 2014 : Leger Basis Oaffere

Leger Basis Oaffere, ofwel LBO. Voor het eerst in de geschiedenis van ons dorp zal er een legerbasis opgericht worden. Zo een basis neerzetten doe je echter niet zomaar. Daar is nogal wat voor nodig.

Inschrijfformulier

Klik op de link om het formulier te downloaden : inschrijfformulier.doc

We zoeken daarom zoveel mogelijk soldaten in opleiding die ons gaan helpen de barakken en andere onderkomens te plaatsen. Natuurlijk blijft het daar niet bij, want gedurende drie dagen worden er tal van andere aktiviteiten gedaan.

Als de basis eenmaal staat, zal deze natuurlijk een beetje opgefleurd en leefbaar gemaakt moeten worden. Vervolgens zal er ook aan de conditie en handvaardigheden gewerkt moeten worden, en na dat alles wordt er feestelijk afgesloten, waarbij iedereen uit ons dorp welkom is.



Recruten gezocht !!!

Iedereen die op de basisschool zit en in Afferden woont kan meedoen. De inschrijving krijg je via de school, maar mocht je deze zijn kwijtgeraakt, dan kun je hem ook zelf binnekort downloaden en uitprinten.

Door in het menu op 'Wie doet mee?' te klikken kun je zien wie zich al heeft ingeschreven. Handig om te weten of je vriendje of vriendinnetje ook al mee doet.

Vrijwilligers
Zoals ieder jaar, heeft ook dit jaar de SOK weer hulp nodig van verschillende ouders en jeugd. In het inschrijfformulier staat ook een bladzijde voor de vrijwilligers. Heb je zin te komen helpen op wat voor een manier dan ook, schrijf je dan aub in en geef eventueel aan wat je wel en niet zou willen doen.
We kunnen hier dan rekening mee houden. Je kunt natuurlijk ook even een mail sturen (zie bestuur pagina).

Als je je opgeeft voor iets, gaan we er vanuit dat je er ook bent. Dit is ook wel begrijpelijk aangezien we met een hoop kinderen en aktiviteiten te maken gaan krijgen, waardoor we een goede planning nodig hebben. Samen kunnen we dan de huttenbouw wederom tot een succes maken, zodat je toch je na een week, als je weer naar huis gaat kunt zeggen: 'Mede dankzij mijn steentje te hebben bijgedragen, hebben meer dan 60 kinderen toch maar weer een super week gehad.'

Bestuur SOK